HANDLA OM Älvsjö Stadshotell

Älvsjö Stadshotell

Välkommen till vårt exklusiva hotell, en oas av lyx och komfort belägen i hjärtat av en pulserande stad. Med en kombination av elegant design, förstklassig service och bekvämligheter som överträffar förväntningarna är vi stolta över att erbjuda en oförglömlig upplevelse för våra gäster.

Våra rum och sviter är smakfullt inredda med en blandning av modern stil och tidlös elegans. Varje rum är utrustat med de senaste bekvämligheterna och teknologiska innovationerna för att säkerställa en avkopplande och bekväm vistelse.

När det gäller kulinariska upplevelser kan våra gäster njuta av en mängd olika alternativ. Vår prisbelönta restaurang serverar en smakfull blandning av lokala och internationella rätter, tillagade med färska och högkvalitativa ingredienser. För avslappnade stunder och uppfriskande drycker erbjuder vår elegant designade bar en perfekt plats att koppla av och njuta av sällskapet.

För affärsresenärer erbjuder våra moderna konferensfaciliteter en idealisk plats för möten och evenemang. Vårt professionella team är dedikerat till att möta alla dina behov och se till att varje tillfälle blir framgångsrikt.

Vi förstår vikten av hållbarhet, och därför erbjuder vi parkering för både traditionella fordon och elbilar. Vi strävar efter att skapa en miljövänlig och bekväm upplevelse för alla våra gäster.

Välkommen till vårt hotell, där varje ögonblick är skräddarsytt för att överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att göra din vistelse minnesvärd och behaglig.

Image Image

Bolagsinformation

Älvsjö Stadshotell AB

org.nr: 559416-2413


Kontaktuppgifter

Besöksadress: BRUNNBYVÄGEN 20

Ort: 120 44 Årsta

Län: Stockholms län

Telefonnummer: 0812201700

Email: Info@alvsjostadshotell.se